Punë të listuara

Punë të listuara

Vini re se sistemi ynë i rekrutimit po kryen mirëmbajtje nga 18 dhjetori 2020 deri më 22 dhjetor 2020 dhe nga 31 dhjetori 2020 deri më 4 janar 2021. Nuk do të jetë e mundur të aplikoni për punë në këtë periudhë. Pozicionet e programit të të diplomuarve nuk preken dhe do të mund të aplikoni përsëri për këto role. Më poshtë mund të shihni vendet e tanishme të lira të punës.